A les Cabres d’en Peyu ens agrada ensenyar la nostra feina. És per això que us volem obrim les portes a casa nostra. Durant les nostres visites, podreu participar del nostre ofici i veure tots els punts del procés: des de les cabrides acabades de néixer, passat per la maduració dels formatges, fins a degustar-los i comprar-los per emportar-te’ls a casa. Tot això en unes instal·lacions que tant garanteixen la higiene i seguretat alimentària com la interacció i participació directa de qui ens visita.

La visita, pas a pas

Us farem una breu demostració de pastoreig, on podreu veure en directe el treball diari que fan en Mius i en Kaixo. És una experiència emocionant veure la compenetració entre els gossos i les pastores, com s’entenen ràpidament i com condueixen el ramat.

1 / 7

De camí cap al corral parlarem de com abastim elèctricament el corral i com gestionem els residus que generem, per tal de ser el màxim d’autosuficients i crear el mínim impacte en el medi ambient.

2 / 7

Les primeres cabres que coneixereu seran les segalles, les més petites, que encara estan en etapa de creixement. En aquest punt parlarem de la raça i del què és important per nosaltres a l’hora d’escollir les futures cabres del nostre ramat.

3 / 7

Podreu compartir corral i veure i tocar les nostres protagonistes. Entendreu el cicle anual i reproductiu de la cabra, el sistema de maneig i l’alimentació que utilitzem. Veureu les cabres lluents i tranquil·les i com això provoca un alta producció de llet i una magnífica qualitat.

4 / 7

La sala de munyir amb un vidre panoràmic us permetrà veure tota la ruta que segueix la llet fins l’obrador que també podrem observar des del mateix punt. Us explicarem com elaborem i el procés gairebé màgic de la llet fins a arribar obtenir els nostres productes.

5 / 7

La visita acaba amb un tast dels nostres formatges acompanyat de vi i altres productes de proximitat. Des de l’agro-botiga també podreu observar la cambra de maduració on els nostres formatges maduren sobre lleixes de fusta.

6 / 7

Tot això en un entorn i un paisatge magnífic on podeu arrodonir la visita perdent-vos una estona pels boscos i camins de la zona. I si la pregunta és: hi haurà en Peyu? No us ho podem assegurar però la majoria d’hores lliures que té les passa al corral, no és complicat que li trobeu!

7 / 7

vull venir!

Si vols venir a visitar-nos ho tens molt fàcil! Mira al calendari les dates disponibles, selecciona la que més et convingui i fes clic a reservar. Ens veiem molt aviat a Les Cabres d’en Peyu per gaudir d’una experiència única.

Per a grups nombrosos o entitats, poseu-vos en contacte amb nosaltres