LA MATONA
La Matona és el nostre mató elaborat de forma tradicional. És un formatge fresc típic de la gastronomia catalana sense sal ni ferments. El nostre mató es caracteritza per ser especialment suau i refrescant al paladar. Acompanyat amb una mica de mel de mil flors és un postre excel·lent.
LA MATONA
BELLAVISTA
El Bellavista, que porta el nom de la finca de Muntanyola on pasturem i treballem, és un formatge semicurat elaborat amb llet crua, de coagulació enzimàtica d’uns 3 mesos de maduració. Excel·lent per regalar-se una alegria amb una copeta de vi negre o per acompanyar un bon pa amb tomàquet.
BELLAVISTA
CAPRI
El Capri és un formatge de llet pasteuritzada i coagulació làctica que té una maduració de 3 setmanes. Amb una escorça potent que contrasta amb la suavitat del seu interior és excel·lent per amanides o per gratinar-lo fins i tot. Es diu Capri perquè ens agraden les cabres i els humoristes!
CAPRI
AUSETA
L’Ausetà és un formatge fresc de només 24 hores de maduració i acabat amb farigola. És d’una textura molt suau i refrescant. Es diu Ausetà perquè així és com es coneixia als osonencs en l’època dels romans que van ser els primers en aromatitzar els formatges utilitzant farigola.
AUSETA
PISTONUT
El Pistonut és un formatge de pasta no premsada de llet pasteuritzada. Com el seu nom indica, és pistonut el contrast de la seva escorça i la suavitat del seu interior. Té 60 dies de maduració i és el nostre formatge solidari: 10 cèntims de cada peça les destinem a l’ADFO.
PISTONUT
EL PRIMER
El Primer, que es diu així perquè és el primer que vam elaborar, és un formatge de pasta premsada de llet pasteuritzada. Té 30 dies de maduració i una textura tendre i suau amb un gust lleugerament àcid al final. A nosaltres ens encanta acompanyar-lo amb una mica de codony.
EL PRIMER