Pots comprar els nostres productes directament a la botiga que tenim al corral de Muntanyola
o fer la compra online i passar-la a recollir l’endema pel nostre punt de recollida de Gurb,
just al costat de la C-17 i la C-25, amb sortida directa i aparcament davant la porta.

COMPRA ABANS DE LES 15:00h i HO PODRÀS RECOLLIR L’ENDEMÀ A PARTIR DE LES 10:00 DEL MATÍ

BELLAVISTA

BELLAVISTA

El Bellavista, que porta el nom de la finca de Muntanyola on pasturem i treballem, és un formatge semicurat elaborat amb llet crua, de coagulació enzimàtica d’uns 3 mesos de maduració. Excel·lent per regalar-se una alegria amb una copeta de vi negre o per acompanyar un bon pa amb tomàquet.

Format sencer: – Petit (390gr aprox) – Gran (1kg aprox)
Format cunyes: – Cunya (250gr aprox) – Meitats (500gr aprox)

Neteja

AUSETA

AUSETA

L’Ausetà és un formatge fresc de només 24 hores de maduració i acabat amb farigola. És d’una textura molt suau i refrescant. Es diu Ausetà perquè així és com es coneixia als osonencs en l’època dels romans que van ser els primers en aromatitzar els formatges utilitzant farigola.

Pes: aprox. 160gr

CAPRI

CAPRI

El Capri és un formatge de llet pasteuritzada i coagulació làctica que té una maduració de 3 setmanes. Amb una escorça potent que contrasta amb la suavitat del seu interior és excel·lent per amanides o per gratinar-lo fins i tot. Es diu Capri perquè ens agraden les cabres i els humoristes!

Pes aprox.: 180gr

LA MATONA

LA MATONA

La Matona és el nostre mató elaborat de forma tradicional. És un postre làctic típic de la gastronomia catalana sense sal ni ferments. El nostre mató es caracteritza per ser especialment suau i refrescant al paladar. Acompanyat amb una mica de mel de mil flors és un postre excel·lent.

Pes: 500gr

Yogurmak

Yogurmak

Iogurt natural de cabra. Les nostres cabres alpines fan una llet poc greixosa de manera que el IOGURMAK té un sabor molt més suau i amable que altres iogurts de cabra. IOGURMAK en turc vol dir “quallar” i és la paraula que va donar origen al iogurt. Hem volgut parodiar amb la disfressa del pallasso la coneguda marca de menjar ràpid per enriure’ns una mica de la indústria alimentària actual.

Pes: 340g

Indicacions del funcionament de la compra amb punt de recollida:

- Les comandes fetes abans de les 15:00 hores es podran recollir el dia següent entre les 10:00 i les 18:00.
- Les comandes fetes a partir de les 15:00h es podran recollir al cap de dos dies entre les 10:00 i les 18:00.
- Les comandes fetes entre el dijous a partir de les 15:00 i fins diumenge a les 15:00, es podran recollir el dilluns entre les 10:00 i les 18:00.
- La Matona i l’Ausetà són productes frescos de curta durada (10 dies) els elaborem els dijous i el divendres, de manera que si voleu el producte el màxim de fresc us recomanem en aquest cas fer comandes que es puguin entregar els dilluns.

Mel de Romaní

Mel Romaní

Tenim dues opcions de mel, la de romaní o la varietat de mil flors. Totes dues són excel·lents per combinar amb la nostra Matona. Mas foradada són una família d’apicultors ubicats a Folgueroles que traslladen amb cura les seves arnes arreu del territori català.

Neteja

Mel de mil flors

Mel Romaní

Tenim dues opcions de mel, la de romaní o la varietat de mil flors. Totes dues són excel·lents per combinar amb la nostra Matona. Mas foradada són una família d’apicultors ubicats a Folgueroles que traslladen amb cura les seves arnes arreu del territori català.

Neteja

Quinyolis

Carquinyolis

Carquinyolis d’ametlla, de xocolata o de cafè. Els elaboren en Jordi i l’Imma al seu obrador de Manlleu. Són excel·lents per acompanyar la nostra Matona. Massa ensucrada elaborada a base de farina de blat, amb un 18% d’ametlla ous i sucre. Sense conservants, colorants, ni proteïna làctia.

Pes: 150gr

Neteja

Vi La Goja

El vi La Goja és el vi que utilitzem en els tastos per acompanyar el nostre formatge. És el vi que elabora en Carles Xuriguera al Celler Mas Patiràs a Fonteta, a l’Empordà. Igual que en el nostre cas, es barregen el món de l’humor i el sector primari, i ens agrada. La vinya d’on surt La Goja és 100% ecològica.